افتتاح حساب بانکی

مراحل و چگونگی افتتاح حساب بانکی در کشور ترکیه

نحوه افتتاح حساب بانکی در ترکیه

ترکیه مردم کشورهای شرق و غرب و مدرن را برای اقامت گرد هم می آورد. به ویژه شهر استانبول که محل زندگی بسیاری از مهاجران است که برای کار، تحصیل یا بازنشستگی خود به ترکیه آمده اند. اگر می خواهید به طور دائم در این کشور زندگی کنید، به یک حساب بانکی محلی نیاز دارید. شما باید ملزومات روزمره مانند پرداخت قبض، تلفن، برق، اینترنت و… را با افتتاح حساب بانکی و داشتن حساب انجام دهید. در مورد افتتاح حساب بانکی در ترکیه باید چیزهای مهمی را بدانید که در این مقاله برای شما توضیح می دهیم.

مدارک مورد نیاز برای افتتاح حساب بانکی در ترکیه

هر بانک روند متفاوت برای افتتاح حساب دارد، اما مدارک زیر را معمولا از شما درخواست می کنند:

  •     پاسپورت معتبر
  •     شماره شناسایی مالیات جمهوری ترکیه، این شماره را از اداره دارایی و مالیات ترکیه می توانید دریافت کنید.
  •     اثبات آدرس محل زندگی: معمولاً قبض جدید یا قرارداد اجاره نامه هم می توانید ارائه کنید.
  •     تکمیل فرم افتتاح حساب بانکی

خوشبختانه، بانک های بزرگتر در ترکیه وب سایت های خوبی با ترجمه انگلیسی دارند. سایت بانک انتخابی خود را بررسی کنید، بنابراین از مدارکی که باید با خود به شعبه ببرید مطمئن می شوید.

آیا می توانم از خارج از کشور حساب بانکی باز کنم؟

گزینه های شما برای افتتاح حساب بانکی در خارج بستگی به نوع حسابی که می خواهید باز کنید و اینکه آیا اجازه اقامت در ترکیه را دارید یا خیر ، بستگی دارد. عمده بانکهای ذکر شده در زیر مراحل بانکی،هم برای ساکنان محلی و هم برای مشتریان بین المللی دارند و می توانند گزینه های موجود برای شما و مراحل آنها را توضیح دهند.

مطلب پیشنهادی توران پارس:  هزینه زندگی در ترکیه

آیا می توانم به عنوان غیراز مقیم شدن حساب بانکی باز کنم؟

افتتاح حساب بانکی به عنوان غیر مقیم کشور بودن پیچیده تر خواهد بود، اما امکان پذیر است. اگر مبلغ زیادی پول را واریز کنید، بانک ها تمایل بیشتری برای کمک به شما دارند. به همین ترتیب، اگر می خواهید حساب ارزی را باز کنید، معمولاً اقامت لازم نیست. مسئله اصلی دریافت شماره شناسنامه مالیاتی جمهوری ترکیه است که توسط اکثر بانکها برای افتتاح حساب لازم است. شما می توانید این موضوع را به عنوان غیر مقیم دریافت کنید، اما در مورد بهترین راه برای انجام این کار از مشاوره بانک خود بپرسید. بانک منتخب شما ممکن است بتواند به شما در این باره کمک کند.

کدام بانک را باید انتخاب کنید؟

بانک های ترکیه پشتیبانی و خدمات خاصی برای مشتریان بین المللی دارند. این خدمات شامل خدمات مشتری است که به زبان انگلیسی و سایر زبانهای بین المللی ارائه می شود و محصولات متناسب با نیازهای مهاجران ارائه می شود. از طرف دیگر، بسیاری از بانکهای بین المللی در ترکیه فعالیت می کنند در صورت آسانتر شدن این امر، به شما امکان می دهد تا حساب موجود خود را به شعبه ترکی بانک مرکزی خود منتقل کنید.

ایسبانک

به عنوان بزرگترین بانک ترکیه، مطمئناً شعبه ایسبانک را زودتر پیدا می کنید. همچنین در مناطقی از خاورمیانه، چین و انگلیس چندین شعبه دارد. برخی شعب در ترکیه تخصص در امور بانکی برای مشتریان مهاجر را دارند که افتتاح حساب را آسان تر می کند.

Akbank

یک بانک بزرگ ترکیه با سابقه طولانی است. آنها طیف گسترده ای از حساب ها و کارت های عابر بانک را ارائه می دهند و دارای یک شبکه گسترده از شعب و دستگاههای خودپرداز هستند. Akbank همچنین دارای کالاهای بانکی مهاجران و چند ملیتی و خدمات مشتری به زبان انگلیسی است که از طریق تلفن ارائه می شود.

هر بانک مراحل خود را برای تنظیم یک حساب جدید دارد، بنابراین جزئیات را بصورت آنلاین از بانک  مورد نظر خود بررسی کنید. اگر می خواهید با یک کارمند انگلیسی آن بانک صحبت کنید ،قرار ملاقات با کارمند این بانک توصیه می شود. از طرف دیگر ، برخی از بانکها می توانند از طریق تلفن به سؤال های شما پاسخ دهند.

هزینه و عوارض بانکی

هنگام انتخاب حساب بانکی در ترکیه، مهم است که شرایط و ضوابط را با دقت بخوانید – خصوصاً در مورد پرداخت و هزینه های بانکی.

ممکن است متوجه شوید که برای باز نگه داشتن حساب و یا استفاده از کارت اعتباری یا بدهی، مرتباً هزینه های رسیدگی به کار می رود. این هزینه ها به مرور زمان افزایش می یابند. سایر هزینه های متداول شامل هزینه تعیین شده برای برداشت وجه نقد از دستگاه خودپرداز است که توسط یک بانک دیگر اداره می شود. برای جلوگیری از این مشکل بانکی با شبکه خودپرداز خوب انتخاب کنید.

یکی دیگر از مشکلات رایج برای مهاجران هزینه هایی است که در هنگام جابجایی پول بین حساب هایی که از ارزهای مختلف استفاده می کنند است. هزینه های بانکی می تواند بسیار هزینه بر باشد. و همچنین با پرداخت مبادله، بسیاری از بانک ها پول شما را با نرخ ارز مبادله می کنند که زیاد خوب نیست.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *